Visine congelate

Acest produs alimentar se obtine prin procesarea fructelor culturilor de visin din zona dealurilor subcarpatice.

Tinindu-se cont de fragilitatea visinelor, in cursul procesarii se efectueaza operatiuni tehnologice de spalare cu apa in masini speciale cu bule de aer , optional se efectueaza eliminarea samburuilor cu ajutorul unui aparat special, congelarea intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalare.

Prin congelare visinele isi pastreaza gustul dulce-acrisor, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cele proaspete. Acrisoare si apetisante, visinele au un continut bogat in elemente nutritive, saruri minerale si vitamine. Beneficiile consumului de visine privind sanatatea sunt de protejare a sistemului cardio vascular si combatere a depresiilor, constitue un adevarat cocktail energizant, scad colesterolul, trateaza artritele si guta, mentin pielea tanara, ajuta organismul sa se protejeze impotriva cancerului de col, de san sau cel de prostata.

In domeniul alimentar visinile sunt folosite ca atare, la produsele de patiserie, cofetarie, la inghetata, la fabricarea dulceturilor, compoturilor, gemurilor, jeleurilor si in prepararea diferitelor bauturi racoritoare sau alcoolice.

La unele utilizari este indicat ca produsul sa se decongeleze lent pentru a-si pastra structura, gustul si aroma fructului proaspat iar la alte utilizari este indicat sa nu se decongeleze inainte de preparare si sa se introduca direct in vasul de preparare.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 0,400 kg; 1; 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.