Despre noi

S.C. COMPRODCOOP S.A. Bucuresti, este o unitate pe actiuni apartinand de Uniunea Nationala a Cooperatiei de Consum din Romania si activeaza din anul 1971. Specificul activitatilor intreprinse in unitate sunt de:

productie industrie alimentara de origine animala si vegetala,

inchiriere spatii de depozitare pentru produse alimentare si non-alimentare in regim termic controlat sau la temperatura mediului ambiant,

comercializare produse alimentare,

servicii de procesare catre terte unitati a unor produse agroalimentare sau de alta natura.

Avem fabrica cu cea mai mare experienta in procesare oualor de gaina, obtinind praf de ou integral, prin procedeul atomizarii si melanj de ou pasteurizat. Pentru valorificarea legumelor, produse in zonele legumicole din sudul tarii, am dezvoltat activitatea de depozitare si procesare a acestora, prin achizitia unor linii tehnologice moderne si performante.

Activitatile productive desfasurate in cadrul societatii au implementate principiile HACCP si ISO 22000.

S.C. COMPRODCOOP S.A. este amplasata intr-o zona relativ centrala a Bucurestiului, avand oportunitati in ceea ce priveste derularea activitatilor ce le intreprinde. Suprafata de aproximativ 3 ha de care dispune unitatea, permite amplasarea a 10 corpuri de cladire in care se desfasoara activitati de productie alimentara si depozitari de marfuri proprii si ale unor terte unitati, avand regim de refrigerare , congelare sau la temperatura mediului ambienti.

Certificari