Acest produs alimentar se obtine din vinete coapte pe flacara si au drept materie prima vinetele din soiul Aragon. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice , de coacere direct pe flacara, ceea ce confera un gust deosebit, rafinare prin indepartarea cojilor, spalare, indepartare apa aderenta, mixare sau maruntire, congelarea intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalarea la pungi polietilena( 0,4 kg).
Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume deoarece contin minerale precum potasiu, magneziu, mangan, molibden, cupru, calciu, vitaminele A, B1, B3, B5, B6, B9, C, K, fibre, grăsimi, antioxidanți aminoacizi, acid clorogenic, Consumul de vinete protejeaza creierul, mențin sănătatea tractului digestiv, protejează sistemul cardiovascular, combat insomniile și stările de nervozitate, energizează organismul. In domeniul alimentar, vinata coapta tocata este utilizata intr-o varietate de retete, la salate, la zacusca.
Pentru a-si pastra proprietatile calitative, vinata coapte tocata congelata se va decongela lent.
Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.
Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.
Produs 100% romanesc.
Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.