Prin congelare spanacul isi pastreaza gustul, culoarea verde, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cele proaspete. Spanacul este o sursa excelenta de vitamina C, vitamina A si de fier. Astfel, frunzele de spanac proaspat congelate isi pastreaza savoarea si proprietatile nutritive pentru o dieta echilibrata. Consumul de spanac ofera o protectie importanta impotriva aparitei cancerului de prostata, regleaza tensiunea arteriara, previne aparitia osteoporozei, arterosclerozei si hipertensiunii arteriale. Flavonoidele din spanac asigura buna functionare a creierului si au capacitatea de a incetini debutul tipic al batranetii si tulburarilor de memorie asociate acesteia.
In domeniul alimentar, spanacul frunze este utilizat in patiserii la placinte, pateuri si in diverse preparate culinare alaturi de alte ingrediente.
Pentru a-si pastra proprietatile calitative, spanacul congelat se va decongela lent.
Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.
Produs 100% romanesc.
Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.