Salata de vinete coapte cu ceapa

Salată de vinete este unul dintre cele mai populare preparate culinare consumata pe intreg parcursul anului.

Inconfundabila şi parfumată, salată de vinete se prepara din vinete coapte la flacara, ccea ce confera gustul caracteristic si aroma specifica produsului autohton consumat .Pe langa acest aliment de baza. prepararea acesteia necesita folosirea unor ingredientele foarte simple; ceapa, ulei de floarea soarelui si sare. Reteta de preparare este foarte exacta si bine respectata. Nu se folosesc alte ingrediente sau e-uri.

Salata de vinetele se remarca prin numeroasele beneficii pe care le aduce sanatatii, nu doar din prisma vitaminelor si mineralelor pe care le furnizeaza, ci si datorita antioxidantilor pe care ii contin, cu efecte benefice in reducerea colesterolului si prevenirea cancerului. Printre acestia se numara compusii fenolici, precum acidul clorogenic si cafeic sau flavonoizii, precum nasuninul.

Nasuninul s-a dovedit eficient in protectia celulelor membranelor creierului, in cadrul experimentelor efectuate pe cobaii de laborator. Vinetele furnizeaza o buna parte din constituentii complexului de vitamine B, precum acidul pantotenic (vitamina B5), piridoxina (vitamina B6), tiamina (vitamina B1) si niacina (vitamina B3). Organismul are nevoie de acesti nutrienti din surse externe, pentru metabolizarea eficienta a grasimilor, proteinelor si carbohidratilor.

Produsul este ambalat ermetic in caserole de polipropilena, sub atmosfera de gaz protector dezvoltarii microorganismelor aerobe, avand greutatea neta de 250 grame/ bucata.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.