Salata de gogosari copti

Gogoşarul este o legumă din familia ardeiului, cu proprietăţi medicinale aparte.

Salata de gogosar copt se obtine din procesarea gogosarilor prin coacere pe flacara, rafinare ( indepartarea cojilor, semintelor, cotor), spalare, indepartarea apei aderente la suprafata pulpei de ardei, urmata de prepararea propriu zisa in prezenta sarii, uleiului si otetului, ingrediente care ofera gustul si aroma specifica acestui produs. Curele cu ardei capia si gogoşari sînt remedii pentru boli de inimă, reumatism, răceală, diabet şi kilograme în plus.

Rolul terapeutic al gogoşarilor intervine şi în cazuri de diaree si tuse măgărească. Gogoşarii ajută la arderea grăsimilor şi la tranzit, tratează excelent mahmureala. Dacă adăugăm scorţişoară, gogoşarii vor fi eficienţi în litiază şi insuficienţă renală. Acest sortiment de ardei este cel mai bogat în betacaroten. Gogoşarii şi ardeii capia sînt delicioşi preparaţi sub formă de pastă, ca să nu mai spunem că sînt ingredientele de bază în zacuscă.

Gogosarii copti dupa ce sunt curatati de coaja sunt mai usor de digerat.

Produsul este ambalat ermetic in caserole de polipropilena, sub atmosfera de gaz protector dezvoltarii microorganismelor aerobe, avand greutatea neta de 250 grame/ bucata.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.