Mure congelate

Acest produs alimentar se obtine prin procesarea fructelor culturilor de mur.

Negre-lucioase cu nuanţe de roşu şi albăstrui şi cu o aromă discretă, murele ne îmbie să le încercăm gustul dulce-acrişor. Tinindu-se cont de fragilitatea murelor, in cursul procesarii se efectueaza operatiuni tehnologice de sortare, eliminare impuritati si corpuri straine ( organice si minerale), congelare intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalare. Prin congelare murele isi pastreaza gustul dulce-acrisor, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cele proaspete.

Murele sunt adevarate medicamente. Fructele de mur sunt bogate în vitaminele A și C. Acestea mai conțin acid citric, resveratrol, acid salicilic, pectină, mucilagii, flavonide și inozitol. Intaresc sistemul cardiovascular, protejeaa sistemul cerebral – previne moartea celulelor neuronale si reduce astfel riscul unor afectiuni neurodegenerative precum Alzheimer, Hungtington si Parkinson In domeniul alimentar murele sunt folosite ca atare, la produsele de patiserie, cofetarie, la inghetata, la fabricarea dulceturilor si gemurilor, in prepararea diferitelor bauturi racoritoare sau alcoolice.

La unele utilizari este indicat ca produsul sa se decongeleze lent pentru a-si pastra structura, gustul si aroma fructului proaspat iar la alte utilizari este indicat sa nu se decongeleze inainte de preparare si sa se introduca direct in vasul de preparare.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 0,400 kg; 1; 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.

 

Solicită detalii despre acest produs