Melanj ou de gaina integral pasteurizat

Preț: 12,50 Ron / Kilogram produs

Oul reprezintă cel mai valoros aliment pentru hrana omului datorita bogatiei lui in factori nutritivi indispensabili organismului uman.

Melanjul de ou este continutul oului de gaina omogenizat si pasteurizat care rezulta dupa spargerea lui si inlaturarea cojii, adica un amestec de galbenus si albus de ou in aceleasi proportii ca cele care se gasesc in mod natural intr-un ou standard.

Melanjul de ou integral se prezinta sub forma lichida, de culoare galbena pai cu miros specific oului, este produs natural obtinut numai din ou de gaina proaspat, fara adaosuri de ingrediente.

Un kg melanj ou este echivalentul utilizarii a 21 bucati de ou gaina. In cadrul procesului de productie, operatiunile tehnologice, materiile prime si materialele utilizate respecta documentatiile tehnice, normativele de produs si normele sanitar-veterinare in vigoare pentru produse alimentare de origine animala.

Avantajul utilizarii melanjului de ou fata de produsul ca atare, oul, este acela ca prin procesarea termica se distrug microorganismele patogene care pot exista in anumite cazuri in ou. In acest fel, melanjul de ou este un aliment sigur ptr consumul uman.

Melanjul de ou integral se recomanda a fi utilizat in toate retetele de fabricatie care contin ou in compozitia lor, astfel: se folosesc in cofetarii pentru creme, prajituri, blaturi de tort, etc., in patiserii pentru cozonaci, placinte, pateuri, etc., in catering pentru maioneze, paneuri si diferite feluri de mancare, la bauturile instant, domeniul fast food.

Ambalarea se face in bag in box de 20; 10si 5 kg introduse in cutii carton multistratificat.

Depozitarea obligatoriu in spatii sub control termic intre 0-4 oC.

Termen valabilitate este de 28 zile

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.

Solicită detalii despre acest produs