Acest produs alimentar se obtine din cultura de gogosar din sudul tarii, cu precadere din soiul Rubin soi ce respecta normativele de produs. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice , de coacere direct pe flacara, ceea ce confera un gust deosebit, rafinare prin indepartare a cojilor, a semintelor si a cotoarelor, spalare, indepartare apa aderenta, congelare intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalare la pungi polietilena.
Gogosarii conţin o cantitate insemnata de vitamina C , ceea ce confera o crestere a imunitatii organismului. Gogoşarii roşii sunt bogaţi în licopen, un colorant vegetal, care ajută la prevenirea multiplelor tipuri de cancer, inclusiv cel de prostată şi cel pulmonar.
In domeniul alimentar, gogosarul coapt este utilizat intr-o varietate de retete culinare, la salate, la zacusca etc.
Pentru a-si pastra proprietatile calitative, gogosarul copt congelat se va decongela lent.
Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.
Ambalarea produsului este la punga polietilena de 1 kg
Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.
Produs 100% romanesc.
Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.