Fasole pastai congelata

Preț: 5,00 Ron / Kilogram produs

Acest produs alimentar se obtine din culturile de fasole pastai, galbena sau verde, ce respecta normativele de produs si normele sanitar veterinare in vigoare. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice de taiere varfuri, de spalare cu apa in masini speciale cu bule de aer , blansare, ,scuturare usoara pentru indepartarea apei aderente de pe suprafata pastailor, congelare intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalare la pungi polietilena.

Prin congelare, fasolea fideluta pastai isi pastreaza gustul, culoarea, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cea proaspata. Fasolea fideluta se remarcă prin valorile nutritive ce contin fosfor, potasiu, fier, calciu; vitaminele B si o cantitate mare de fibre. Consumul de fasole fideluta pastai mentine tranzitul intestinal normal, scade colesterolul, combate afectiunile cardiovasculare, regleaza nivelului glicemiei.

In domeniul alimentar, fasolea pastai fideluta este utilizata intr-o varietate de retete: la garnituri, la ciorbe, ghiveci cu legume, etc.

Pentru a-si pastra proprietatile calitative, fasolea pastai congelata se va decongela lent.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 1 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.