Catina congelata

Numita şi ginsengul românesc, dar şi cel mai bun vaccin antigripal, catina poate înlocui cu brio unele medicamente şi poate învinge bolile.

Acest produs alimentar se obtine prin procesarea fructelor culturilor de catina. In cadrul procesarii se efectueaza operatiuni tehnologice de sortare, eliminare impuritati si corpuri straine ( organice si minerale), congelare intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalare. Prin congelare catina isi pastreaza gustul acrisor, culoarea galben spre portocaliu, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cele proaspete.

Fructul de catina contine antioxidanti precum SOD, cel mai puternic antioxidant, toate vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul uman pentru a functiona normal, peste 190 de fitonutrimenti si uleiuri esentiale precum omega 3, 6, 9 si omega 7.

Catina folosita ca intreg are multe beneficii secrete care ies la iveala pe parcursul utilizarii indelungate. Sinergia dintre compusii acesteia pot creea minuni in lupta impotriva acneei, rozaceei, anemiei, hepatitei cronice, arteriosclerozei, infectiei oculare, tuberculozei sau ca supliment in timpul sedintelor de chimioterapie. In domeniul alimentar catina este folosita ca atare, la fabricarea dulceturilor si gemurilor, siropurilor in prepararea diferitelor sucuri naturale.

La unele utilizari este indicat ca produsul sa se decongeleze lent pentru a-si pastra structura, gustul si aroma fructului proaspat iar la alte utilizari este indicat sa nu se decongeleze inainte de folosire si sa se introduca direct in vasul de preparare.

 

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 0,400 kg; 1; 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.