Castraveciori murati

Se folosesc castraveciori tip cornison ca materie prima ptr obtinerea castraveciorilor murati. Procesarea lor consta in spalare si selectare functie de calitate si marime, fermentare lactica in saramura, alaturi de marar, foi de dafin, frunze de visin,si boabe de piper.

Despre beneficiile in sanatate a castraveciorilor murati, nutriţioniştii spun că sunt o sursă foarte bună de fibre naturale şi ajută la digestie. De asemenea, pe lista de beneficii ale castraveţilor muraţi mai trebuie trecut şi faptul că reuşesc să ţină sub control flora intestinală şi tin departe numeroase boli care ţin de digestie. La fel ca şi cei cruzi, castraveţii muraţi conţin foarte puţine calorii şi te ajută în curele de slăbire , conţin minerale, fier, calciu sau magneziu şi sunt o sursă bună de vitamina C.

Sunt indicaţi şi în cazul unor răceli şi infecţii respiratorii. Pe aceeaşi listă de benefii ale castraveţilor muraţi pentru sănătate mai trebui pus şi faptul că datorită cantităţii de vitamina B reuşesc să trnforme alimentele pe care le mânânci în energie pentru organism. Castraveţii muraţi aduc şi numeroase proprietăţi în ceea ce priveşte sănătatea pielii. Pentru că au antioxidanţi, previn şi efectele nocive ale radicalilor liberi. Se spune că antioxidanţii, precum curcubina şi acidul cafeic, au efecte în ceea ce priveşte prevenirea cancerului şi împiedică răspândirea tumorii. Din punct de vedere culinar, castraveciorii murati se folosesc ca si garnituri la mancaruri cu carne si la diverse salate.

Produsul se livreaza catre clienti in vase de diferite marimi sau in pungi de polietilena vidate /nevidate.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.