Cartofi pai preprajiti congelati

Preț: 3,80 Ron / Kilogram produs
Acest produs alimentar se obtine din cultura de cartofi care respecta normativele de produs si normele sanitar veterinare in vigoare. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice de sortare, de curatare, de decojire, de spalare cu apa in masini speciale cu bule de aer, de taiere a cartofului, blansare, scuturarea usoara pentru indepartarea apei aderente de pe suprafata lor, prajirea intr-o baie de ulei de palmier, scuturare de ulei ,congelarea intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalarea la pungi polietilena de diferite marimi ( intre ,1 si 5 kg) sau la saci polietilena de 15 kg.

Prin congelare cartoful pre-prajit isi pastreaza gustul, culoarea, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cel proaspet. Cartoful este un izvor de vitamine A, C, K , complexul B, de săruri minerale, calciu, magneziu, fosfor, fier, mangan, potasiu, cupru, de protide, lipide şi de acizi- malic şi citric.

Consumul de cartofi scade tensiunea arteriara, reduce aparitia cancerului colorectal, contribuie la mentinerea unui tract digestiv sanatos. In domeniul alimentar, cartoful pre-prajit este utilizat ca atare la garnituri pentru fripturi, sau in diferite gustari de fast-food. Pentru a-si pastra proprietatile calitative, cartoful pre-prajit congelat se foloseste in stare congeala.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 1; 21/2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.