Ardei decapat congelat

Preț: 7,00 Ron / Kilogram produs

Acest produs alimentar se obtine din ardei galben, din cultura de ardei ce respecta normativele de produs si normele sanitar veterinare in vigoare. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice de spalare, decupare capace, curatare seminte, congelarea intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalarea la pungi polietilena de 1 kg.

Prin congelare ardeiul isi pastreaza gustul, culoarea, vitaminele si mineralele in aceeasi proportie ca si cele proaspete. Ardeiul este una dintre cele mai importante surse naturale de vitamina A şi C, conţine multe fibre, vitamina K şi minerale.

Consumul de ardei protejeaza organismul de o multitudine de probleme de sănătate, lupta impotriva cancerului de prostata, vezica si pancreas, combate efectele stresului, stimulează imunitatea.

In domeniul alimentar, ardeiul decapat este utilizat in retete culinare romanesti la mancarea de ardei umpluti cu carne, cu legume si orez.

Pentru a-si pastra proprietatile calitative, ardeiul decapat congelat se va decongela lent .

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 1 kg

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.