Ardei cuburi congelat

Preț: 8,85 Ron / Kilogram produs

Acest produs alimentar se obtine din ardei rosu, galben si verde din cultura de ardei ce respecta normativele de produs si normele sanitar veterinare in vigoare. In cadrul procesarii, se efectueaza operatiunile tehnologice de curatare, de spalare, de taiere in forma de cuburi cu dimensiunea de 10 mm cu ajutorul unei masini automate, congelarea intr-o instalatie de congelare rapida avand functionare continua si ambalarea la pungi polietilena de diferite marimi ( intre sac 15 si punga de 2,5 kg).
 
Ardeii, indiferent de culoarea lor, reprezinta o sursa bogata de nutrienti, precum vitamina A si C , conţine multe fibre, folaţi, vitamina K şi minerale Consumul de ardei reduce riscul afectiunilor cardiovasculare , previne ateroscleroza, împiedică acumularea de colesterol în organism, previne cancerul de colon, intestin, plămâni, pancreas, piele, contribuie la reînnoirea celulară, stimulează imunitatea, combate efectele stresului In domeniul alimentar.
Ardeiul cuburi este utilizata intr-o varietate de retete, la tocanitele de legume, la ghiveci cu legume, la ciorbe, pizza.
 
Pentru a-si pastra proprietatile calitative, ardeiul cuburi congelat se va decongela lent .
Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.
Ambalarea produsului este la punga polietilena de 1; 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.
Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.
Produs 100% romanesc.
 
Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.