Amestec de legume pentru supe

Preț: 6,80 Ron / Kilogram produs

Legumele congelate NU isi pierd calitatile in urma congelarii si ofera aceleasi beneficii nutritive ca si legumele proaspete.

Produsul este constituit dintr-un mix de legume:morcovi, pastarnac, telina, ardei gras si radacina de patrunjel, in proportii echilibrate, dand gust si aroma tuturor felurilor de supe preparate. Toate legumele au fost bine pregatite pentru procesare prin sortare, curatire, spalare, taiere, blansare, respectand normele sanitar veterinare in vigoare.

Amestecul de legume NU contine E-uri.

Mixul de legume pentru supă are numeroase beneficii pentru sănătate, contribuind la: detoxifierea organismului, pierderea kilogramelor în exces , întărirea sistemului imunitar, fapt datorat uşurinţei cu care organismul poate să asimileze nutrienţii din ingredientele folosite la prepararea supei.

Persoanele care consumă o farfurie de supă în fiecare zi pot să evite bolilor cardiace, atacurilor cerebrale, cancerul şi diabetul. Fiind în stare lichidă, supa reprezintă o soluţie eficientă pentru eliminarea toxinelor din organism. Ea are si alte beneficii pentru sanatate: ajută ficatul în procesul de detoxifiere a sângelui, stimulează circulaţia sangvină, reduce inflamaţiile şi oferă organismului mineralele de care are nevoie. Orice supă de legume are efect antioxidant şi previne constipaţia.

Este indicat sa nu se decongeleze acest aliment inainte de gatire ci, sa se introduca direct in apa fierbinte a vasului de preparare supa. Functie de felul supei ce intentionati sa o preparati ( pui, rosii, galusti, taitei) se vor complecta cu alte ingrediente.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.