Amestec de legume congelate pentru tigaie

Preț: 6.60 Ron / Kilogram produs

Legumele congelate NU isi pierd calitatile in urma congelarii si ofera aceleasi beneficii nutritive ca si legumele proaspete.

Produsul este constituit dintr-un mix de legume: ardei , morcovi ,rosii, dovlecei, fasole pastai ,mazare, porumb , vanata, conopida (broccoli), in proportii echilibrate, dand gust si aroma preparatului culinar. Toate legumele au fost bine pregatite pentru procesare prin sortare, curatire, spalare, taiere, blansare, respectand normele sanitar veterinare in vigoare. Amestecul de legume NU contine Euri. Legumele, de provenienta autohtona, au un continut ridicat de vitamine si sunt o sursa importanta de fibre si minerale , fiind recomandate persoanelor ce au probleme digestive sau diabet.

Este un amestec de legume specific, cu multe substante nutritive, aport glucemic redus, pentru o mancare gustoasa, sanatoasa si aromata. Acest mix este indicat pentru consum in cazul cand se doreste stabilirea unei diete de slabire sanatoasa si durabila. Cu ajutorul acestui amestec de legume putem face diverse mâncaruri românesti, calde sau reci, simple, de post sau in varianta ca si garnituri la friptura.

Este indicat sa nu se decongeleze aceste legume inainte de gatire ci, sa se introduca direct in vasul de preparare . Deasemenea, este indicat sa se adauge sarea catre sfarsitul prepararii pentru a pastra structura legumelor ( sarea scoate apa din legume si astfel devin neaspectoase).

Pregatirea culinara a acestor legume sugereaza folosirea unor tigai largi, cu suprafata mare si la foc iute , care permit agitarea legumelor prin scuturare. Nu se folosesc cantitati mari de legume deoarece ele vor scadea mult temperatura, vor lasa apa ( se propune a nu se adauga apa inainte de preparare) in loc sa se rumeneasca.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.

Ambalarea produsului este la punga polietilena de 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.