Amestec de legume congelate pentru ciorba

Preț: 7,40 Ron / Kilogram produs

Legumele congelate NU isi pierd calitatile in urma congelarii si ofera aceleasi beneficii nutritive ca si legumele proaspete.

Produsul este constituit dintr-un mix de legume: ardei gras, morcovi, rosii, dovlecei, fasole fideluta, pastarnac, telina, in proportii echilibrate, dand gust si aroma tuturor felurilor de ciorbe preparate. Toate legumele au fost bine pregatite pentru procesare prin sortare, curatire, spalare, taiere, blansare, respectand normele sanitar veterinare in vigoare.

Amestecul de legume NU contine E-uri. Legumele, de provenienta autohtona, au un continut ridicat de vitamine si sunt o sursa importanta de fibre si minerale.

Fiind în stare lichidă, ciorba reprezintă o soluţie eficientă pentru eliminarea toxinelor din organism. Ea are si alte beneficii pentru sanatate: ajută ficatul în procesul de detoxifiere a sângelui, stimulează circulaţia sangvină, reduce inflamaţiile şi oferă organismului mineralele de care are nevoie. Orice ciorba de legume are efect antioxidant şi previne constipaţia.
Este indicat sa nu se decongeleze acest aliment inainte de gatire ci, sa se introduca direct in apa fierbinte a vasului de preparare ciorba.

Functie de felul ciorbei ce intentionati sa o preparati ( legume, vacuta, pui, taraneasca) se vor completa cu alte ingrediente.

Pana la utilizare produsul trebuie pastrat la -18 oC.
Ambalarea produsului este la punga polietilena de 2 kg sau la sac polietilena de 15 kg.

Produsul este sigur din punct de vedere calitativ pentru consumul uman.

Produs 100% romanesc.

Pretul este per kilogram de produs si nu include TVA.